Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Suomen Kunttamestarit Oy

Y-tunnus: 3267367-2

Osoite: Jyrkkälammentie 13

Postinumero: 83720

Postitoimipaikka: Kuorenvaara

Puhelinnumero: 0440550250

Sähköpostiosoite: miikka.hartikainen@gmail.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
 

Miikka Hartikainen

Puhelinnumero: 0440550250

Sähköpostiosoite: miikka.hartikainen@gmail.com

3. Rekisterin nimi


Yrityksen asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri,

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin ja tarjouksien lähettäminen uusille asiakkaille, jotka sitä ovat pyytäneet verkkosivun tai markkinointikampanjoiden kautta. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Yritysten ja muiden organisaatioiden yhteyshenkilöiden tietoja voidaan kerätä myös julkisista lähteistä kuten verkkosivuilta, hakemistopalveluista ja muilta yrityksiltä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Evästekäytäntö

Päivitetty: 11.11.2021

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Evästeiden käyttökohteet ovat analytiikan, markkinoinnin, viestinnän tehostaminen. Evästeet jakautuvat alaryhmiin: toiminnalliset evästeet, tuotekehitys ja liiketoiminnan raportointi, mainonnan raportointi ja mainonnan kohdentaminen.

Käytössä on joitakin palvelun toiminnan kannalta pakollisia kolmannen osapuolen työkaluja tai liitännäisiä. Tällaisia työkaluja ovat esimerkiksi sivustoilla olevat sosiaalisten medioiden tai videopalveluiden upotukset tai sosiaalisten medioiden jako- ja tykkäystoiminnallisuudet. Tällaiset kolmannen osapuolen liitännäiset saattavat lisäksi kerätä verkkopalveluiden käyttäjistä tietoja esimerkiksi sisällön suosittelemiseksi tai kävijämäärän seuraamiseksi.

Voit halutessasi estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa tallennetut evästeet tai pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä. Löydät ohjeita evästeiden poistoon osoitteesta: https://www.aboutcookies.org/ Evästeiden käytön estäminen tai niiden poistaminen saattaa haitata joitakin sivustomme toimintoja.

Voit lukea lisää evästeistä ja Suomen evästevaatimuksista viestintäviraston verkkosivustolta https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/toimintamme/saantely-ja-valvonta/luottamuksellinen-viestinta Varaamme oikeuden päivittää evästekäytäntöjä esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi.

Sivustolla käytetyt evästeet:

tuotekehitys ja liiketoiminnan raportointi:

Google Analytics

Tämän avulla analysoimme sivustomme liikennettä ja parannamme verkkosivustomme suorituskykyä, vierailun toiminnallisuutta. Tiedot auttavat meitä ymmärtämään miten sivustoamme käytetään ja näin voimme parantaa sivustomme käyttäjäkokemusta ja räätälöidä sopivia palveluita käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

Hotjar

Hotjar-työkalun avulla visualisoimme käyttäjien liikkumista verkkosivulla. Saamme tietoa esimerkiksi siitä, huomaavatko käyttäjät linkkejä ja painikkeita tai lukevatko he koko sivun loppuun asti. Voimme tehdä Hotjarin avulla myös kyselyitä. Käyttäytymistietojen avulla pystymme kehittämään palveluja käyttäjälähtöisesti.

Google Optimize

Google Optimize työkalun avulla pystymme näyttämään verkkosivun muunnoksia eri kävijöille, verkkosivun kehittämiseksi.

 

Mainonnan raportointi ja mainonnan kohdentaminen:

Facebook pixel

Facebook Inc. -yhtiön Facebook Pixel -evästeen avulla voimme kohdentaa Facebook-mainontaa sivustollamme vierailleille käyttäjille sekä seurata mainonnan tuloksia. Raksituote ei kuitenkaan itse pysty yksilöimään sivustolla vierailleita käyttäjiä. Lisätietoa Facebook Pixel -työkalusta: https://www.facebook.com/business/a/facebook-pixel.

Google uudelleenmarkkinointi

Käytämme Googlen uudelleenmarkkinointievästeitä. Tämän avulla voimme esittää kohdistettuja bannerimainoksia verkkosivuston vierailijoille, kun he selailevat muita sivustoja.

Google Signal

Google Signal kokoaa verkkosivuilta laitteidenvälistä dataa Googlekäyttäjistä, jotka ovat ottaneet käyttöön personoidun mainostamisen heidän Googletileillään. Tämän avulla voimme kerätä anonyymiä dataa käyttäjien laitteidenvälisistä ostopoluista ja saamaan kokonaisvaltaisemman kuvan mainonnan tehokkuudesta eri laitteilla.

Markkinointievästeiden säilytysajoista vastaavat kolmannet osapuolet omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Yhteisöliitännäiset

Käytämme verkkosivustoilla sosiaalisia laajennuksia eli kolmannen osapuolen yhteisöliitännäisiä. Niiden avulla voit nähdä sivustoilla esimerkiksi Facebookin, Instagramin, LinkedInin, Twitterin ja YouTuben sisältöjä.

Yhteisöliitännäiset latautuvat sosiaalisen median palveluntarjoajien omilta palvelimilta. Evästevalintasi eivät toistaiseksi vaikuta yhteisöliitännäisten evästekäytäntöihin. Liitännäiset voivat asettaa omia evästeitä omien periaatteidensa mukaisesti ja kerätä evästeiden avulla tietoa käyttäjistä.